Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris på städning i Karlstad.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av företag inom städning i Karlstad i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp ett företag med städning i Karlstad som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller städning kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om städning

Du kan spara mycket tid och energi av att låta någon annan sköta städningen. Idag är också så att familjer och människor av helt olika klass har råd med att anlita städhjälp, då man till exempel kan använda sig av det fördelaktiga rut-avdraget.

Så skall du ha tag på lite städning i Västerås så använd vår tjänst då du kan spara massor av pengar

Är du som så många andra trött på att komma hem efter jobbet och se disken stå i diskhon, skoavtryck i hallen och utstickande dammråttor under soffan? De flesta av oss, oavsett vad vi gör om dagarna, anser att städning är ett nödvändigt ont och det är ett arbete som mer eller mindre aldrig tar slut. Såklart finns det de som faktiskt tycker om att städa, men de är förmodligen inte i majoritet. Om du känner igen dig i önskningen att få ägna den tid du ägnar till städning till något annat, så kan det vara dags att anlita en städfirma.

Vilka delar av städningen är det som du gärna hade sluppit? Är det storstädningen, där allt ska dammtorkas, putsas och skuras, eller är det dammsugningen och det allmänna plocket som tar mest tid ifrån dig? Du kanske tycker att just ditt boende är extra svårstädat och därmed behöver hjälp. Oroa dig inte, det är inte tabubelagt att anlita en städfirma. Det är i stället ett nytt sätt att investera i sig själv och sin familj.

Om du tycker att det är krångligt att hitta ett städföretag som erbjuder precis det du vill, eller om du bara inte har tid till att leta, kan du använda dig av vår offerttjänst. Du fyller alltså i formuläret uppe till höger, så noggrant du kan, och skickar sedan in det. Du får svar inom ett par dagar från intresserade och anslutna städföretag. Smidigt och enkelt!

Mer om Karlstad

Karlstads symbol, den glada solen, är en symbol som symboliserar stadens klimat. Både bildligt och folkligt. Karlstadsbor är kända för att vara öppensinnade och glada. Likaså tenderar solen att skina, tack vara Vänerns vindar blåser det dåliga vädret bort. Det finns en massa olika aktiviteter att underhålla sig med i Karlstadsområdet. Mycket som hör naturen till. Fiske, kanotutflykter och en vistelse på Kroppskärrsbadet är att föredra.

Staden som benämns som en utav Sveriges mest vattenberikade städer, Karlstad, ligger belägen på Klarälvens floddelta. Av den anledningen är staden platt och består av flera flodarmar och mindre sjöar. Som Värmlands största stad drar den mycket turism till sig. Shopping, nöjen och kultur är tre tilldragande faktorer.

Karlstad är centralort i Karlstads kommun. Tätorten vetter ut över Värnen där de strandbelägna huset tar emot de nordliga vindarna. Med sina drygt 60 tusen invånare är det Sveriges 17:e största stad som innehar allt vad en storstad bör ha. En arbetsplats med stor betydelse för staden är Karlstads Universitet. Staden har benämnts som en universitetsstad sedan 1999 med ca 16 000 studenter och drygt 1 100 lärare.

Karlstad, som namnet påvisar grundades staden av en Karl. Närmare bestämt Karl IX, år 1584. Under stadens tidiga år fick den utstå en rad bränder som i stort sett ödelade staden. Stadens nuvarande uppbyggnad ser ut som den gör tack vare dess bränder. Ett rutnät med breda gator och torg ska minimera brandspridningsrisken och har också blivit en ikon för staden.

Sagt om tjänsten