Fyll i formuläret

När du har fyllt i formuläret kommer vi gå igenom vår databas med företag som kan passa den tjänst som du har bett om en offert. De kommer sedan kontakta dig.

Så här
fungerar det

circle1

1. Fyll i formuläret ovan

Fyll i formuläret uppe till höger så noga du kan. Glöm inte att fylla i extrauppgifterna om du vill ha ett mer exakt pris på Attefallshus i Karlstad.

circle2

2. Vi letar runt

Genom många års samarbete så har vi massor av företag inom Attefallshus i Karlstad i vårt nätverk. Alla är momsregistrerade i Sverige och alla har F-skattsedel.

circle3

3. Ta det lugnt

Sitt och slappna av när vi gör allt jobb med att leta upp ett företag med Attefallshus i Karlstad som vill ge dig en gratis offert och e-posta dig.

circle4

4. Let’s make a deal

Du och företaget som tillhandahåller Attefallshus kommer överens och ser till att göra upp vilka villkor som gäller.

Mer om Attefallshus

Själva ”huset” i sig är ett så kallat komplementsbostadshus, eller liknande friggebod om man så önskar.  Huset har en sammanlagd yta på upp till 25 kvm, och detta hus får alltså byggas utan ett krav på ett bygglov. Man kan använda huset som ett extra förråd, som en uteplats, som en liten minilägenhet eller något annat – fantasin sätter gränserna för husets användningsområde. Det finns många moderna och snygga varianter att välja mellan.

Då populariteten för dessa hus har ökat, finns det också allt fler som levererar och för upp dem. Man kan köpa dem som moduler och föra upp själva, eller välja att anlita en annan snickare eller byggfirma som sköter monteringen åt dig. Har du svårt att bestämma dig hur du vill ha det? Skicka in en offertförfrågan idag, och få tillbaka förslag från aktörer som erbjuder dig Attefallshus.

Nu kanske du undrar över vad ett Attefallshus är för något? Ett Attefallshus är en uppsättning av friggebodar som Boverket har tagit fram tillsammans med regeringen. Man ansåg att det fanns ett behov av att få bygga friggebodar på sin tomt, utan att behöva bygglov. Produkten blev Attefallshuset, namngivet efter den förre bostadsministern Stefan Attefall.

Högsta nockhöjd för ett Attefallshus är fyra meter, och den totala arean för komplementsbostadshuset går förslagsvis att dela upp i olika delar. Att huset har blivit så populärt är egentligen inte alls konstigt, då man ges ganska stora friheter och då det finns olika modeller. Viktigt är att förstås först kolla med grannarna så att de är okej med bygget!

Så vill du ha offerter från firmor som håller på med Attefallshus i Karlstad så är det oss du skall vända dig till

Mer om Karlstad

Karlstad är centralort i Karlstads kommun. Tätorten vetter ut över Värnen där de strandbelägna huset tar emot de nordliga vindarna. Med sina drygt 60 tusen invånare är det Sveriges 17:e största stad som innehar allt vad en storstad bör ha. En arbetsplats med stor betydelse för staden är Karlstads Universitet. Staden har benämnts som en universitetsstad sedan 1999 med ca 16 000 studenter och drygt 1 100 lärare.

Karlstad, som namnet påvisar grundades staden av en Karl. Närmare bestämt Karl IX, år 1584. Under stadens tidiga år fick den utstå en rad bränder som i stort sett ödelade staden. Stadens nuvarande uppbyggnad ser ut som den gör tack vare dess bränder. Ett rutnät med breda gator och torg ska minimera brandspridningsrisken och har också blivit en ikon för staden.

Staden som benämns som en utav Sveriges mest vattenberikade städer, Karlstad, ligger belägen på Klarälvens floddelta. Av den anledningen är staden platt och består av flera flodarmar och mindre sjöar. Som Värmlands största stad drar den mycket turism till sig. Shopping, nöjen och kultur är tre tilldragande faktorer.

Karlstads symbol, den glada solen, är en symbol som symboliserar stadens klimat. Både bildligt och folkligt. Karlstadsbor är kända för att vara öppensinnade och glada. Likaså tenderar solen att skina, tack vara Vänerns vindar blåser det dåliga vädret bort. Det finns en massa olika aktiviteter att underhålla sig med i Karlstadsområdet. Mycket som hör naturen till. Fiske, kanotutflykter och en vistelse på Kroppskärrsbadet är att föredra.

Sagt om tjänsten